top of page

Mesaje de la clientii mei

Ce zic clientii

WhatsApp Image 2021-02-19 at 22.30.23.jp

Madalina H.

Din programele create de Mădalina am primit claritate, putere, viziune și directie spre ceea ce îmi doresc în viața mea. Multumesc cu recunostinta draga Madalina si sa evoluam împreuna.

WhatsApp Image 2021-02-21 at 14.11.50.jp

Sorin M.

Madalina e o persoana cu o energie foarte placuta, in prajma careia te simti liber sa te deschizi si sa te redescoperi pentru a trece la urmatorul nivel. Curajul si determinarea iti sunt insuflate inca de la prima interactiune, fiind sigur ca poti indeplini orice cu ajutorul ei.

WhatsApp Image 2021-02-26 at 10.01.50.jp

Cristi C.

Madalina este un om minunat, cald, alaturi de care te simti in largul tau. In numai o singura sedinta am primit acel kick de care aveam nevoie ca sa constientizez ceea ce subconstientul tinea ascuns de multa vreme. Multumesc!

WhatsApp Image 2021-02-18 at 07.51.12.jp

Cristina B.

Iti multumesc ca ai fost mereu langa noi cand am avut nevoie si in special langa mine, iti multumesc pentru  caldura, rabdarea , deschiderea si delicatetea ta care m au facut sa te simt inca de la inceput ca pe o prietena si m au ajutat sa am noi constientizari, sa inteleg si sa reinterpretez lucrurile pe care nu le puteam accepta si sa vad lucrurile dintr o perspectiva noua. Iti multumesc ca mi ai “deschis ochii” si mi ai dat increderea de care aveam nevoie in momentele grele pentru a o lua de la capat. Esti un om minunat alaturi de care m am simtit de fiecare data ca in familie... iubita, acceptata si sustinuta.

WhatsApp Image 2021-02-18 at 11.00.31.jp

Catalina C.

Experienta de lucru cu Madalina mi-a lasat tema de cercetare in sufletul meu, m-a ajutat sa-mi pun întrebari, sa gasesc raspunsuri, sa privesc lucrurile din alta perspectiva. Este o persoana, deschisa, pozitiva, adaptabila si flexibila, care asculta cu interes. Este o placere sa lucrezi si sa înveti de la ea. Multumesc pentru ce mi-ai oferit!

WhatsApp Image 2021-02-18 at 14.06.00.jp

Laura C.

Madalina m-a inspirat din prima clipa în care am cunoscut-o - întotdeauna pozitiva, energica, cu zâmbetul pe buze, empatica, cu solutii pentru orice problema si cu raspunsuri pentru orice întrebare. Iti multumesc pentru energia pe care o transmiti!

bottom of page