top of page

Servicii
 

𝐅𝐫𝐨𝐦 𝐂𝐡𝐚𝐨𝐬 𝐓𝐨 𝐁𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦

dedicat exclusiv femeilor de cariera si antreprenoarelor care vor sa gasesca echilibrul intre business, relatii si viata personala.
Scopul programului este sa iti ofere claritate, sustinere mentala si emotionala, ghidare, uneltele si strategiile personale de care ai nevoie ca sa elimini haosul din viata ta, astfel incat sa ai energia si bucuria de a trai o viata armonioasa si implinita.
Programul dureaza 90 de zile si vei observa cum la finalul lui nu vei mai avea starea de burnout, epuizare, lipsa timpului, iar increderea in tine o sa creasca astfel incat vei avea curajul sa iei decizii pentru propria ta viata, in conformitate cu valorile si dorintele tale.
𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐩𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 45 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐝𝐚-𝐭𝐢 𝐬𝐚𝐧𝐬𝐚 𝐬𝐚 𝐢𝐭𝐢  𝐢𝐦𝐛𝐮𝐧𝐚𝐭𝐚𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐯𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐬𝐢 𝐜𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚.
Happy man sitting on scales with words work and life.jpg
IMG_9710-01.jpeg

Sedinta coaching si mentorat

50 min.
Bucuresti sau online

Coachingul-ul este un proces care te va pune mereu in prim-plan pe tine si nevoile tale. Este un proces de dezvoltare personala prin care te voi sustine prin tehnici specifice si prin instrumente eficiente, astfel incat in final, sa ajungi sa devii cea mai buna versiune a ta.

Stiu cat de important este sa stii ca nu duci singur o batalie si de aceea te voi ajuta sa implementezi pasii si sa ramai consecvent obiectivului tau final. Rolul meu este de a te mentine pe calea cea buna, de a te motiva si a te ajuta sa ramai focusat.

bottom of page