top of page

WING WAVE COACHING

drawing-royalty-free-wings-angel-817cf25

Auzim adesea ca noi oamenii suntem facuti din emotii si din ceea ce simtim, lucru care este perfect adevarat. Emotiile sunt cele care ne guverneaza existenta. Ne place de cineva sau nu ne place, suntem sau nu suntem incantati de o idee, ne dorim sa facem ceva sau nu ne dorim. Fiecare dintre aceste actiuni este determinata de un sentiment si de o emotie. Fie ca vrem sau nu sa credem, noi oamenii suntem construiti in asa fel incat incercam, de-a lungul vietii, sa le controlam sau sa le intelegem.

Este foarte greu sa intelegi o emotie in sine sau sa o controlezi, insa ce poti sa faci este sa inveti sa o prelucrezi in asa fel incat sa fie in avantajul tau si sa se transforme dintr-un punct slab, intr-unul forte. Cu siguranta, nu este un proces usor, pentru ca emotiile sunt ceva extrem de greu de definit, insa cu ajutor specializat si ghidat de un coach vei putea sa inveti sa iti folosesti emotiile si sa le transformi in surse de eficienta pentru tine.

Impreuna putem intelege misterele mintii tale si te voi ajuta sa descoperi cum sa-ti folosesti cele mai puternice emotii pentru a te dezvolta si pentru a-ti pune in valoare calitatile, astfel incat sa ai incredere in tine si sa ai controlul total asupra vietii tale.

Printr-o metoda  wing wave coaching vei depasi barierele mintii tale si vom putea sa iti transformam toate sentimentele pe care tu le consideri negative in acest moment, in unele pozitive sau in unele care sa genereze lucruri valoroase, care sa te aduca mai aproape de atingerea obiectivelor tale.

CE ESTE 
Wing wave Coaching?

Wing wave Coaching este o metoda care antreneaza emotiile prin combinarea mai multor aspecte, in asa fel incat procesul sa devina unul extrem de simplu si benefic pentru cel care trece prin asta. Astfel,  Wing wave Coaching-ul reuneste eficacitatea, rapiditatea si precizia intr-un proces de prelucrare a emotiilor care te va ajuta la final sa-ti imbunatatesti semnificativ viata. Cum? Ei bine, aceasta tehnica este atat de complexa incat implica stimularea bilaterala a emisferelor cerebrale, kinesiologie si chiar lucrul pe proces din Programarea Neuro-Lingvistica.

Cu alte cuvinte vei avea parte de un instrument sigur, eficient si rapid care va actiona direct la nivelul emotiilor tale si te va ajuta sa iti depasesti limitele care pana acum pareau imposibil de depasit. Convingerile limitative ne creeaza emotii care adesea sunt cele ce ne impiedica sa ne atingem obiectivele sau visele. Din acest motiv wing wave este o metoda care cu siguranta te va ajuta in orice domeniu al vietii tale.

Beneficii
Wing wave Coaching

  • Vei reusi sa-ti fixezi obiective reale si tangibile pe care mai apoi sa le poti transforma in realitate;

  • Vei avea incredere ca poti sa duci la bun sfarsit orice iti propui;

  • Vei fi mai calm, mai echilibrat, vei lua decizii mai bune pentru tine atat pe plan profesional cat si pe plan personal;

  • Vei fi o persoana mai creativa si capabila de mai mult;

  • Vei reusi sa depasesti toate emotiile care te tineau pe loc si te impiedicau sa evoluezi;

  • Vei invata sa treci peste judecata altora care desi pare sa nu te afecteze, o face la un nivel foarte adanc;

  • Vei reusi sa renunti la vicii si vei intelege cat de important esti si cat de valoroasa este viata ta.

Wing wave coaching este o metoda extrem de folosita in sedintele de coaching deoarece primele schimbari se vad foarte repede.

DE CE?

Pentru ca asa cum am mai spus metoda se bazeaza pe eficienta si control asupra procesului lucrand direct la nivelul subconstientului deoarece acolo este, de fapt, rezolvarea. Acesta va sti de unde vin problemele, care sunt, cum pot fi  rezolvate si cel mai important, care sunt resursele pentru solutionare

Eu voi fi alaturi de tine pe parcursul intregului proces si impreuna o sa reusim sa trecem de barierele care te-au tinut in loc si care nu te-au lasat pana acum sa iti indeplinesti visele. Wing wave Coaching este o metoda care presupune sprijin si ghidaj din partea unui specialist, si care iti va aduce satisfactii chiar dupa o prima sedinta.

bottom of page